And he repents in thorns that sleeps in beds of roses

 

Glad Påsk!

 

Dip-in remover från TGR

Köpte en dip-in remover på TGR här om dagen för 30kr. Var väldigt tveksam på om den skulle vara bra, men tyckte det var värt att prova. Det visade sig att det var riktigt bra! Har bara provat den en gång än så länge, men tycker nog till och med den är bättre än Depends dip-in remover! Någon annan som har testat denna?
 
★★★★★
(5 av 5 poäng)
 
 
 

Prickar!

Skulle egentligen bara måla om mina naglar i vitt, men kände för att göra något annorlunda och lekte därför med lite svart och vita prickar. Blev lite småklumpigt då mitt svarta lack är lite för gammalt, men blev ganska nöjd ändå! Gillar kontrasterna! 
 
Svart - Isadora, Gothic Black, nr 191
Vit - Ciate, paint pots vernis a ongles

Vita naglar!

Min favorit för tillfället är att ha korta vita naglar. Väldigt enkelt och stilrent, och jag totalt älskar det! Tror det framför allt är för att jag äntligen hittat ett riktigt bra vitt nagellack (vilket är typ helt omöjligt!) Märket heter Ciate och färgen heter paint pots vernis a ongles och du kan köpa den här just nu för endast 70kr & gratis frakt! Har för mig jag köpte min för ca 120kr, men det var helt klart värt det! På bilden nedan har jag målat mina naglar med ett lager detta lacket. Som sagt, älskar det! Är det någon annan som har ett bra tips på ett vitt nagellack?
 
Tänkte också passa på att tipsa om mitt favoritnagelstärkande från märken Trind. Det finns att köpa på vissa kicks, annars går det att beställa från deras hemsida, här, för 129kr. Helt klart värt det! 
 
 
 
 
 

Happiness is the natural flower of duty

Målat Kajsas (lös)naglar & var tvungen att visa upp dem. Blev inte heelt nöjd för jag var inte helt säker på hur jag skulle måla så inprovicerade lite, men yolo, hon verkar tycka om dem så! 
 
 
 
 
 

Nu kör vi igen!

Nu tänkte jag ta och ta tag i den här bloggen igen! Måla naglar oftare och uppdatera här någon gång i veckan! Har inte så aktivt målat mina egna naglar förutom enfärgat, men jag tänkte att det skulle bli ändring på det! Istället för att måla naglar har jag gått över till att måla ansikten, vilket antagligen låter ganska konstigt.. Nedan får ni se några av mina favoriter tills jag har några naglar att visa upp!
 
Men det ska bli väldigt kul att börja igen! Har massor av nya saker och är stadigare på min högerhand än någonsin! (dock har jag inte använt den vänstra på vääldigt länge...) Såg att det fortfarande var många som följde mig på bloglovin, så hoppas verkligen att det finns folk som ser detta och börjar följa bloggen igen. Dela gärna med er av vad ni vill se på bloggen!