Veckans köp!

Köpte den här på konsum för 20 kr, som egentligen är till för tabletter & mediciner. Perfekt att lägga dekorationer till naglarna i, örhängen, eller andra smycken. Den hade självklart varit snyggare utan texten, men den duger som den är tycker jag. Har ju den som förvaring, inte som prydnad ;)
Hur förvarar ni era dekorationer till naglarna?
 
 

5 dagar kvar!

Tjena tjejer!
Som ni kanske märkt har det varit ganska seg uppdatering på senaste tiden, ledsen för det! Har mycket i skolan nu innan sportlovet och så och har inte riktigt orkat fixa mina naglar lika aktivt som innan.
Tänkte bara påminna er om tävlingen! Ni har nu fem dagar på er att måla naglarna och lägga upp bilden! Kom ihåg, bilden måste vara länkad på bloggen senast den 1a februari, vilket är på onsdag! Så ni som tänkt vara med, men inte lagt upp bilden än. kanske dags att göra det nu? ;)
Kan passa på att visa mina söta naglar jag gjorde tidigare i veckan! :D
 
 

Fjärilsnaglar!

Här kommer Lovisas fjärilsnaglar jag målat :)
 
 

TÄVLING! - tema vår

Hej på er! :D
Hoppas ni haft det bra under jul & nyår :) Har själv vari väldigt upptagen, därför har jag inte bloggat så mycket.. :/
Men nu är det i alla fall dags för en tävling med temat vår! Ni ska göra en nageldesign som är vår inspererad. Vinnaen får en Color Chart från Fairy Nails, som jag blivit sponsrad av. Mer om priset kan ni läsa längre ner. ^^
Google bild ^^
Regler & villkor:
  • Designen ska vara på naglarna, och inte på tippar eller lösnaglar.
  • Minst 4 fingrar ska synas på bilden.
  • Ordet 'nyponsoppa' ska befinna sig någon stans på bilden. Ex. en lapp där det står, eller skrivet på handen, eller liknande. Det är inte tillåtet att det skrivs till på datorn. Detta är för att jag ska veta att det är du som målat naglarna, och att bilden inte är tagen från google.
  • Endast en design. Du kan ha flera bilder på din design, t.ex. en tagen med en fin bakgrund och en med lappen där det står nypon soppa, men du får inte ha flera bilder med olika designer på.
  • Ladda upp bilden på tinypic.com eller liknande sida, kopiera länken och lämna den som en kommentar på detta inlägget. Lämna namn, eller smeknamn, eller liknande. Helt också blogg adress och e-post (den syns endast för mig) så att jag lätt kan kontakta dig om jag inte godkänner ditt biddrag, eller liknande..
  • Fota helst med en bra kamera. Web-cam bilder bli oftast väldigt suddiga, och det är svårt att se detaljerna.
  • Du ska komma på en egen design, alltså inte måla av någon annan, eller följa någons steg-för-steg.
  • Ditt biddrag ska länkas i detta inlägg SENAST DEN 1 FEBRUARI.
Priset
Fary Nails har sponsrat mig med en Color Chart som pris till denna tävlingen. Det är 24 olika nagelformade plast brickor som man enkelt kan flytta runt. De är inte målade när du får dem, så du kan fylla dem med dina favoritdesigner. Jag tror att bilderna nedan säger det mesta om priset, men har ni frågor så är det bara att fråga i en kommentar.