Vinn H&M lack!

Okey, ni kanske kommer ihåg när jag för några veckor sedan gjorde en tävling där ni kunde vinna ett H&M lack. Dock fullföljde jag aldrig tävlingen, eftersom jag just då hade massa problem med skolan och så. Ja, vbi behöver inte ta upp allt det personliga nu. ^^

Men i alla fall! Tar upp det nu i stället - precis som jag lovat göra! :)
...och det var inte Daniella som påminde mig, och ja hade självklart inte glömt det... 0:) Hehehhehe...
Kort om tävlingen igen!!
Skriv en motivering om varför just DU ska vinna detta nagellack. Sen tipsar du om min blogg på din egen blogg eller på din fb & länkar det till mej. :)
Kommer att i slutet av veckan att berätta vem som vunnit ;D

OBS Innan du går med i tävlingen, läs allt HÄR!

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Nu ansöker jag igen då :D Vill gärna vinna för att jag har letat och letat efter just det där lacket på H&M men hittar det inte. O jag får inte beställa det från internet av pappa:( Och jag och Matilda har tagit jättebra hand om klubben (gonails) på gsm. Vi har Månadens Naglar och en massa roliga tävlingar, många nya medlemmar. Det är en rolig och intressant klubb. Skulle betyda om jag vann.Länk där jag tipsade: http://nailsbymathilda.blogg.se/2011/october/nagelcelle.html#comment

2011-10-11 @ 15:01:46
URL: http://nailsbymathilda.blogg.se/
Postat av: Daniellaa.

men pussnuss celle.<3<3

-----------------------

jag vill ha detta lacket för att det är typ en av mina favoritfärger, eftersom jag bor i en liten del av världen finns typ inte det lacket på H&M där jag bor. Sad isn't it? Om jag vinner det så typ börjar jag gråta haha, jag vill även ha det för att det liksom kommer från dig, det var tack vare dig jag började med nail art grejen, det var du som inspirerade mig, så ja, skulle betyda en hel del om jag vann lacket! :)

2011-10-11 @ 19:39:07
URL: http://daniellaar.blogspot.com
Postat av: Daniellaa.

kom inte min kommentar med? :(

2011-10-11 @ 19:39:52
Postat av: Matilda

Jag blev med i tävlingen i första inlägget om den som du gjorde. Du vet väl min facebook va? Eftersom att vi är ju vänner där. Matilda Andersson är jag. ;)

2011-10-12 @ 23:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Tänkte du kommentera fler gånger?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback