Svar på f¨rågorna - del 2

För er som undrade, så skulle jag opereras i munnen. Jag skulle ta bort en del tandkött, dessutom ta bort en visdomstand som varken var färdig växt eller hade kommit upp, så det blev en hel del grävande.. ^^ Usch. Det gick väll sådär.. Är äntligen hemma iaf & är sjuuukt trött, har ont & allt smakar blod.. Så ja, det blir nog inte så mycket målande idag.. Men jag tänkte iaf ge er fler svar på frågor. ;)

Idag märkte jag att mina naglar var helt utslitna av allt nagellack jag har haft. Jag har helt enkelt inte låtit mina naglar vilat från nagellacket så det är helt katastrofala. Men nu har jag bestämmt mig för att låta dem vila ett tag.
Men hur lång tid rekommenderar du att naglarna ska få vila ? Och några "speciella" tips om hur jag ska få dem fina igen ?
- Jag tycker att du bör köra på en intensiv vård på naglarna i någon vecka. Använd nagelstärkande, någon olja & gärna nagelbands kräm också. Ett tips är att klippa ner dom (om du har långa naglar) & låta friska starka naglar växa ut igen. ;) Hur länge beror ju på hur du tycker naglarna återhämtar sig och hur fort dom växer. Men när du tycker att dom ser okej ut igen så kan du börja måla dom igen. ;)

Älskar din blogg! följer den varjr dag! men en sak förstår jag inte? hur kan du lyckas få dina naglar så snyygga? själv försöker jag hemma varje kväll, men dom blir aldrig lika snygg? :o
några tips?
- Vad kul. :D Haha, jag vet inte riktigt.. xD Jag använder nagelstärkande, och ibalnd myrr olija.. Men annars inget speciellt, bara låter dom växa. ^^ Filar dom nästan aldrig, förutom om jag bryter av en liten bit eller så.. Men inte annars. ^^

om det är så att jag har gjort något mönster med svart och sen låter det torka,sen tar man ju på top coat så smetar det nästan alltid ut det.Har du också märkt det?Och vet du hur man kan förhindra det??
- Det kan antingen bero på att ditt lack inte hunnit torka än, eller att det är dålig kvallite på Topp lacket. Jag provade ett från depend en gång, vilket jag tyckte var väldigt dåligt, eftersom du beskriver - så smetades lacket ut lite.

Du målar ju nageltippar å sådär typ hela tiden..., men om du målar en tipp, sätter på en grillpinne, men tänk om du vill ha den tippen och det motivet sen då?? Och så blir det inte bra när du försöker göra på dina egna naglar... kan man ta bort grillpinnen då? Förstår du hur jag menar, elr ska jag förklara lite bättre??
- Jag skulle nog kunna ta bort pinnen från tippen om jag ville det.. Men antagligen så skulle spår av limmet stanna på tippens baksida. Dessutom gör jag bara en tipp av var sort, och det är snyggare om alla är lika dana. ^^ Dessutom om jag skulle sätta på en hel tipp på nageln så skulle den bli otroligtr lång + att det skulle se väldigt konstigt ut om den redan var målad.

Hej!
När jag badar försvinner nagellacket! Finns det något naglellack som gör så nagellacket sitter fast även när jag badar?
- Vattnet gör att lacket flagnar av lättare, men allt bör nog inte förvinna bara för några timmars bad.. Använder du topp lack? om inte - prova det, då borde lacket stanna längre.

mina naglar är alldeles gula för att jag har målat var tredje dag.finns det något annat sätt mer än att låta dem vila?
- Det gula är en missfärgning i nageln som oftast beror på nagellacket. Använ baslack innan du målar dom, så slipper du förhoppningsvis missfärgningar. Missgfärgningar får du inte bort. Det är som färgat hår ungefär.. Det måste växa, klippa lite, växa, klippa lite, växa, klippa lite. Sen är din nagel som vanligt igen, hänger du med? ;)

vilket är ditt favvo mönster som du har gjort helt själv??
- Oj, svårt.. ^^ Men gillar de rosa som jag har som header på bloggen väldigt mycket... ^^ Men jag gillar verkligen mina korsett naglar också.. x3
Så ja, dom 2 är nog favoriterna. ^^


Inte fått svar på det du undrar?
Ställ din fråga här.


Kommentarer
Postat av: Jossan ♥

Tack för svaren ♥

2011-06-23 @ 17:33:19
Postat av: Anonym

hej! Ska vi hjälpa varandra?

Jag behöver röstar på mitt bidrag på facebook, o du på din klänning på nelly?Om du röstar på mitt bidrag på facebook så kan ja ge dig 15 poäng på din klänning? :)läs här! http://galenflikka.blogg.se/ i de senaste inlägget :)tyvärr så försöker folk lura till sig röster utan att rösta på mig :(Jag vill de ska vara rättvist :) så röstar du på mig, så röstar jag på alla dina klänningar om du har flera :)

2011-06-24 @ 09:53:42
Postat av: Mikkah

bra blogg. c:

skall bärja följa den.fick svar på en fråga jag undrat över ett tag nu.

nu kan jag äntligen fatta varfr mina naglar är gula. ;D

2011-06-24 @ 11:49:20
URL: http://mynewlife2011.bloggo.nu
Postat av: Kakaaan!<333

Heej!<33 Jag älskar verkligen din blogg.

jo, mina naglar är liksom mjuka. jag har använt myrolja i typ 6 dar men hur vet man att det ger resultat???

2011-06-25 @ 16:19:17
Postat av: Olivia

Heej celle!

Jag är nästan lika nagelberoende som du, men det är tack vare dig som jag lärt mig måla naglarna osv. Men jag undrar om du har varit inne på nagelbolaget? Har du stämplar som man kan stämpla på naglarna? Aja jag vill bara tipsa dig om nagelbolaget.se man kan verkligen beställa bra saker<33

Kram

2011-06-26 @ 09:53:51
Postat av: Linda

Hej!

Jag läste nyss din blogg och tycker att dina nagel-"tips" är helt underbara, men jag såg att du använder myr olja och undrar dock vart du köper det och hur mycket det kostar?

2011-08-07 @ 00:05:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Tänkte du kommentera fler gånger?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback