Svar på f¨rågorna - del 2

För er som undrade, så skulle jag opereras i munnen. Jag skulle ta bort en del tandkött, dessutom ta bort en visdomstand som varken var färdig växt eller hade kommit upp, så det blev en hel del grävande.. ^^ Usch. Det gick väll sådär.. Är äntligen hemma iaf & är sjuuukt trött, har ont & allt smakar blod.. Så ja, det blir nog inte så mycket målande idag.. Men jag tänkte iaf ge er fler svar på frågor. ;)

Idag märkte jag att mina naglar var helt utslitna av allt nagellack jag har haft. Jag har helt enkelt inte låtit mina naglar vilat från nagellacket så det är helt katastrofala. Men nu har jag bestämmt mig för att låta dem vila ett tag.
Men hur lång tid rekommenderar du att naglarna ska få vila ? Och några "speciella" tips om hur jag ska få dem fina igen ?
- Jag tycker att du bör köra på en intensiv vård på naglarna i någon vecka. Använd nagelstärkande, någon olja & gärna nagelbands kräm också. Ett tips är att klippa ner dom (om du har långa naglar) & låta friska starka naglar växa ut igen. ;) Hur länge beror ju på hur du tycker naglarna återhämtar sig och hur fort dom växer. Men när du tycker att dom ser okej ut igen så kan du börja måla dom igen. ;)

Älskar din blogg! följer den varjr dag! men en sak förstår jag inte? hur kan du lyckas få dina naglar så snyygga? själv försöker jag hemma varje kväll, men dom blir aldrig lika snygg? :o
några tips?
- Vad kul. :D Haha, jag vet inte riktigt.. xD Jag använder nagelstärkande, och ibalnd myrr olija.. Men annars inget speciellt, bara låter dom växa. ^^ Filar dom nästan aldrig, förutom om jag bryter av en liten bit eller så.. Men inte annars. ^^

om det är så att jag har gjort något mönster med svart och sen låter det torka,sen tar man ju på top coat så smetar det nästan alltid ut det.Har du också märkt det?Och vet du hur man kan förhindra det??
- Det kan antingen bero på att ditt lack inte hunnit torka än, eller att det är dålig kvallite på Topp lacket. Jag provade ett från depend en gång, vilket jag tyckte var väldigt dåligt, eftersom du beskriver - så smetades lacket ut lite.

Du målar ju nageltippar å sådär typ hela tiden..., men om du målar en tipp, sätter på en grillpinne, men tänk om du vill ha den tippen och det motivet sen då?? Och så blir det inte bra när du försöker göra på dina egna naglar... kan man ta bort grillpinnen då? Förstår du hur jag menar, elr ska jag förklara lite bättre??
- Jag skulle nog kunna ta bort pinnen från tippen om jag ville det.. Men antagligen så skulle spår av limmet stanna på tippens baksida. Dessutom gör jag bara en tipp av var sort, och det är snyggare om alla är lika dana. ^^ Dessutom om jag skulle sätta på en hel tipp på nageln så skulle den bli otroligtr lång + att det skulle se väldigt konstigt ut om den redan var målad.

Hej!
När jag badar försvinner nagellacket! Finns det något naglellack som gör så nagellacket sitter fast även när jag badar?
- Vattnet gör att lacket flagnar av lättare, men allt bör nog inte förvinna bara för några timmars bad.. Använder du topp lack? om inte - prova det, då borde lacket stanna längre.

mina naglar är alldeles gula för att jag har målat var tredje dag.finns det något annat sätt mer än att låta dem vila?
- Det gula är en missfärgning i nageln som oftast beror på nagellacket. Använ baslack innan du målar dom, så slipper du förhoppningsvis missfärgningar. Missgfärgningar får du inte bort. Det är som färgat hår ungefär.. Det måste växa, klippa lite, växa, klippa lite, växa, klippa lite. Sen är din nagel som vanligt igen, hänger du med? ;)

vilket är ditt favvo mönster som du har gjort helt själv??
- Oj, svårt.. ^^ Men gillar de rosa som jag har som header på bloggen väldigt mycket... ^^ Men jag gillar verkligen mina korsett naglar också.. x3
Så ja, dom 2 är nog favoriterna. ^^


Inte fått svar på det du undrar?
Ställ din fråga här.


TACK ♥

Jag vill bara passa på att tacka för alla underbart fina komplimanger jag fått. ♥
Det stärker verkligen & får mig att vilja fortsätta med detta trots att det är jobbigt ibland & jag egentligen inte orkar uppdatera. Ni får mig att vilja. ♥
Tog bort era fina komplimanger från frågorna för att det inte skulle ta för mycket plats, för då skulle det antagligen bli lite drygt för er att läsa. Men jag vill att ni ska veta att jag läste det.
Jag blir så otroligt glad när jag ser att ni gillar min blogg. ^^ Jag ler var gång jag ser en possitiv kommentar från någon av er.

Så STORT tack till mina underbara läsare. ♥

Svar på frågorna - del 1

Jag har fått otroligt många frågor, hela 33 kommentarer är jag uppe i när jag nu skriver detta. ^.^
En del av frågorna är väldigt lika varandra, därför har jag valt att inte svara på dom flera gånger, utan i stället sätta ihop dom. Här kommer första delen av svaren på frågorna, resten kommer antagligen i morgon någon gång. ^^

Först så tänkte jag berätta att jag fått en hel del önskemål om mindre komplicerade & lättare designer. Som svar på det, så tycker jag att alla mina designer är väldigt lätta. xD Men jodå, jag ska göra några lättare designer åt er, håll utkik på bloggen efter dom. ;)

Har även fått önskemål om fler steg-för-steg videos. Och jag lovar, jag ska fixa videos åt er! Nu under sommaren har jag mer tid, & tänkte sätta igång redan i morgon med den första, om jag hinner & orkar. Ni ska även få en water marble video. (:


Bästa dans moves?
- Haha, inte en aning.. Hoppa upp & ner med händerna i luften & vicka på rumpan? ;)
Favorit affär?
- Shock. ^^
Favorit parfym?
- Can can av Paris Hilton. :3
Favorit film?
- Svårt.. Wild Child tror jag.. ^^
Shock färg, eller lime grönt?
- Menar du shock grön eller lime grön? x3 Shock grön isf. ^^
Vad du skulle du göra om du inte höll på med naglar? :)
- … förmodligen 'ha ett liv' ;) Haha, nejmen.. Jag vet inte riktigt.. Inget, antagligen - som innan jag började x3
I ett inlägg för någon månad sedan skrev du att du hade köpt ett par USA-converse! Vart köpta du dom?
- På scorett ;D
När började du att måla naglarna?
- Oj, jag vet inte riktigt.. Första gången jag hade nagellack på mig var jag nog väldigt liten.. Det var först i våras som jag blev väldigt intresserad & började göra det hela så mer detaljerat. :)
Jag undrar om du aldrig har problem att måla med din vänstra/högra hand?
- Jag är högerhänt, så den vänstra handen är aldrig något problem. Dock så är det en aning svårare på den högra och jag blir oftast mest nöjd med dom på den vänstra. Någon gång har jag bett en vän eller min mamma att måla den högra åt mig. Lite för att jag tycker det är jobbig och lite för att jag är lat, haha. ^^ Jag skakar en hel del på mina händer, men efter en del träning så brukar det bli ganska bra. Mina naglar på höger hand ser mycket bättre ut än vad dom gjorde för några månader sedan. xD
Jag undrar om du har något knep för att nagellacket ska torka snabbare?
- Vifta med händerna? ;) Om jag har brottom och vill att dom ska torka fort brukar jag vifta mycket med händerna och blåsa på naglarna. Jag tror att det påskyndar det lite, men inte så mycket..
Vilket nagelstärkande använder du?
- Sally Hansen diamond strength ;) Kostar väll ungefär 90 kr tror jag. ^^
Har du något bra tips på fint nagellack för mig som har ganska korta naglar?
- Nagellack är inte anpassat för långa eller korta naglar, & jag tror att du kan ha vilket du vill trots att du har korta naglar. ;)
Är dom här tipparna bra? http://www.kicks.se/depend/makeup/naglar-c159/100-nageltippar-med-lim-p10134#product-info-read-more
- Jag har inte provat dom själv, men det kan jag mycket väl tänka mig att dom är. ^^
Hur tar man bort tipparna?
- Finns tipp-remover att köpa på t.ex. Kicks. Man häller upp lite i en skål & lägger i fingertopparna någon minut & så löses tipparna upp efter en stund.
Vart köper du dina nail art pennor?
- Min svarta penna är köpt på Lindex för 79kr.
Hur får du till dina underbara naglar?
- Gör inte så mycket med dom.. Filar nästan aldrig dom. ^^ Målar, tar bort, nagelstärkande & myrr olja och sen målar igen.. Haha. ^^
Vilket program andvänder du när du fixar en video?
- Windos Movie Maker :) Där är hela min förra nagelvideo gjord.Inte fått svar på din fråga än? Om du redan ställt den kommer den antagligen i ett inlägg i morgon. Inte ställt någon fråga än? Gör det här.

Frågestund!

Dags för frågestund! Fråga exakt vad ni vill!
Kommer knapt att vara hemma i morgon, så inte säkert att det blir något inlägg då. Ni kommer antagligen att få svar på frågorna under måndagen eller tisdagen. :)

Kvällens design!

Ikväll blir det fest hos Ebba typ för att fira att vi slutat grundskolan & för att fira sommarlovet. :D
Kan fortfarande inte bestämma mig vad jag ska ha på mig, så bestämmde mig för att inte matcha naglarna med kläderna. ^^
Kunde i och för sig inte välja nageldesign heller... Slutligen blev det glass inspererade naglar med chokladsås & strössel på. ^^ ..har för mig jag sett liknande någonstans, men kan tyvär inte komma på vart.. xD
Aja, här kommer dom! :D

Svar på kommentarer

Tänkte att det var dags att svara på lite frågor som jag fått som kommentarer på bloggen. ^^
Tänkte även snart att ha ännu en frågestund på bloggen, där ni kan fråga mig vad som helst. Så ja, ni får gärna spara era frågor till dess. ^^

Mailn:
Vart köper du dina tippar och vad heter de?
- De tipparna som jag har & målar på har jag fått av en av mammas vänner & därför vet jag inte vad dom heter.. ^^ Tippar finns att köpa på nästan alla internetnagelaffärer, på också på kicks.
Linn:
Jag kan inte så jättemkt om tippar, men vill gärna köpa och börja måla på.
Är det värt att köpa 500 st genomskinliga tippar för 218 kr? :)
- Jadå, det tycker jag absolut. :3 Har för mig att Depend har 100 tippar för 99... eller har jag fel...? xD
Selena:
vad heter du? :p
- Jag heter Celina, men kallas för Celle, därav bloggnamnet. ;)
Alice:
Kan inte du lägga ut steg-för-steg på en snygg och rätt enkel design?? Skulle vara jättekul. :D
- Jag tycker att alla mina designer är enkla.. xD Men får väll hitta på något extra enkelt & göra steg för steg på det.. ^^
Majken:
Hur tog du den bilden?

- Höll handen under kranen & fotade med systemkamera, sen redigerade lite. ^^
Hanna:
den sista som du har gjort har du tagit från en video på youtube för att jag har sett den där förut men inte för att vara dum men du kanske borde skriva från vart du har tagit den ifrån nästa gång:)
- Du kanske har rätt, men tagit är nog fel ord.. ^^ Sitter & kolla igenom bilder & klipp ibland, sen när jag sitter & ska måla kan en design jag sett förr komma upp i huvudet, utan att jag mins att jag sett den. Alltså tror jag att jag kommit på den själv, fattar du? xD
Jossan:
ville bara säga att det har kommit en slags nageldesign penna till lindex. Den är som en tusch-pennna med nagellack i (ifall du inte redan visste det XD) ha det bra ! ♥
- Jadå, har själv en i svart. :) Dock är den nästran slut nu.. :/ Har hört att den vita är otroligt dålig, så rekomenderar inte den. ^^ Den svara är helt okje. c:
Josssan131:
Var köper man tippar och sliter inte tippar på naglen? :)
- Tippar finns att köpa på nästan alla internetnagelaffärer och på också på kicks. Jo, det gör nageln mer skör, precis som lösnaglar. ^^
Alma:
var bor du?
- Jag bor i Hörby, som ligger ganska så mitt i Skåne. :)

Glad sommar! :D

Ville bara önska er alla en riktigt glad sommar! :D
För övrigt så har jag slutat nian & färgat luggen grön i måndags. ^^
Vad ska mina underbara läsare göra i sommar då? :)
Själv vet jag inte riktigt.. ^^ Göteborg minst 2 gr i alla fall.. Sen blir det antagligen väldigt mycket hänga i sommarstugan & vara med vänner. (:

Skolavslutningsnaglar!

Har varit mycket nu med skolavslutning, lärar middag och så, så inte riktigt haft tid att uppdatera. ^^
Här kommer iaf mina skolavslutningsnaglar. :3 Jag gjorde dom i måndags, & bilden är tagen idag, så dom är inte 'perfekta' längre. En hel del av det svarta har åkt av & så..
Det blev i alla fall grön & svarta korsett naglar, eftersom jag verkligen gillar designen & färgerna var självklara till min outfit. ^^ Tänkte att ni skulle få se bilder på den sedan.. c:

Favoriterna! :D

Okej, här kommer några av mina favoriter av mina nya tippar. :)

Den första verkligen älskar jag, tkr den är assnygg! :D Den är visserligen inte lika snygg på bilden som irl, men ändå xD
Den andra tycker jag blev sjukt snygg på bilden! :D Tycker att det ser ut som ett hav, där det är mörkare längst ner & blir sedan ljusare ju längre upp man kommer & man ser hur solens strålar försöker tränga sig ner under ytan.. ^^

Den första blev aningen misslyckad.. Visste inte riktigt vad jag skulle göra & så, & satt mest & kladdade lite, hehe.. Men tyckte att den blev ganska snygg tillslut, speciellt med det rosa grafitti lacket uppe i hörnet. :D
Den andra är egentligen väldigt enkel & så, men tycker ändå att den blev sjukt snygg. :D

Den första blev jag sjuukt nöjd med! :D Ser ut som om jag har något sorts regnbåglack under det svarta grafitti lacket.. xD Funderar på att göra en video på hur jag gjorde, eftersom det är ganska svårt att förklara.. Hehe.. Vad tycker ni? Vill ni ha en video på den, eller är den designen inte så intressant? ^^
Den sista verkligen älskar min lillebrossas bästis. xD Tycker också att den är väldigt snygg faktiskt. ^^

Svamp bob! :D

Yeah, känner ni igen dessa? ;)


Patriks ögon blev lite ogämna, svamp bobs tänder blev väldigt fail.. Men annars blev jag ganska nöjd. ^-^

En svamp bob jag gjorde för någon månad sedan;

..FAiL..

Tippar

Tippar är som en lösnagel i plast som man limmar på sin egen nagel, för att få den längre. Dock så täcker inte tippen hela nageln, utan bara lite mindre än halva. Det är som hårförlängning, fast på naglar, om du förstår vad jag menar? ;)

När jag har tråkigt limmar jag upp tippar i olika storlekar på grillspätt & sedan sitter och målar. Mina vänner verkligen älskar att sitta & titta på alla mina tippar. xD Sen har jag de lite som förslag, när jag ska måla någons naglar får dom kolla igenom alla mina tippar för att se om dom hittar någon dom gillar. Ja, om dom inte har någon egen design i huvudet redan. ^^

Tipp-målning!

Suttit & målat tippar typ haöva dagen, riktigt nice! :D
Hinner inte lägga upp bilder på alla ikväll, men ni kan få några smakprov i alla fall. ;)

Dagens design!

Här kommer dagens design. :3
Väldigt lätt, snabb & enkel. Inte världens finaste, men blev ganska så nöjd. ^-^
Vad tycks?


Sitter just nu & målar tippar. Skapar designer inför lärarmiddagen & skolavslutningen för både mig & mina vänner. Mör mig blir det svart & grönt som gäller, och möjligt vis lite glitter, hihi... ^^

Gårdagens verk!

Här kommer gårdagens verk. ^-^
Nu sticker jag snart till Malmö för att leta upp det sista till skolavslutningens outfit, sen när jag kommer hem så blir det att börja fundera på designen på naglarna inför skolavslutningen. ;)

Vad tycks?

Home again!

Tjo. :)
Kom hem från Danmark i söndags natt, sen var jag med Sabina & Veve under måndagen & tisdagen spenderades på Lisseberg med klassen! :D Underbart!

En stukad handled & en blå&lila arm... Vackert! :D Ni vill inte vet vad jag har gjort, hehe..

By the way, så hade jag 6 st nagellack med mej till Danmark. :)
Ett mörklila, ett grönt, myrr olja, top coat, base coat och nail & cuticle cleaner.
Därför kommer nu sam190 och  xXBaraJagXx få varsin gåva från deras önskelistor. ;)

Sitter just nu & målar naglarna, ni får bilder sen. ;)
Här är Veves naglar jag gjorde i morse innan skolan. ^-^
Hon målade det vita, jag gjorde prickar i mörklila, turkos, gult & ljuslila. c;

Dagens naglar!

Fick en nail design pen av mamma igår, så bestämde mej för att göra små rosetter på naglarna. :D
Blev inte så nöjd själv, menmen. xD Vad tycks? ^-^